Látogasson el cégével Ön is az ipar 4.0 mintagyárakba

HGC Akadémia | 2018 június 18. 13:58

A HGC Akadémia keretein belül megkezdődtek az ipar 4.0 mintagyár látogatásai. Minden workshopon részt vett vállalkozásnak lehetősége van ellátogatni – akár mind az öt mintagyárba. A résztvevő vállalkozások szakemberei élő gyári bemutatókat nézhetnek végig, így első kézből szerezhetnek tapasztalatokat és információkat az Ipar 4.0 rendszerek bevezetésével és üzemeltetésével kapcsolatban. Új technológiák megismerésére mindemellett lehetőség van a BME-n működő Ipar 4.0 Technológiai Központban is.

Az 5 látogatható mintagyár a Continental Automotive Kft., az Eltec Holding Kft., a Festo Kft., a Macher Zrt., valamint a Roto Elzett Certa Kft.

A gyárak profilja, az alkalmazott ipar 4.0 technológiái, és a jelentkezés módjáról olvashat a főoldalon, valamint a programok tartalmáról egy rövid ismertetőt is. Fontos tudni, hogy az eseményen csak azok vehetnek részt, akik előtte hiánytalanul regisztráltak ezen a linken. Minden egyéb felmerülő kérdésre örömmel válaszolunk levélben (minden nap 8:30 és 14:30 között) és telefonon (minden nap 8:30 és 16:30 között) is, további kapcsolati részletek az alábbi linken.

A HGC Akadémiánál fontosnak tartjuk a közösségformálást. Kövessen minket, alkosson véleményt, inspirálódjon a Facebook-oldalunkon is.